PIZZERIA POMPEI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 471 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Pompei. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:47 Bij verwachte levertijd stond 25-45 min, dit was uiteindelijk, na gebeld te hebben, 105 min!
25 nov 2022 om 21:32 Slechtste levertijd die ik ooit heb meegemaakt, 2,5 uur! Heb nog gebeld, was erg druk, geen sorry of attentie voor het lange wachten. Ik heb de kinderen nog nooit zo snel hun pizza zien opeten. Kwaliteit was verder ok.
25 nov 2022 om 20:57 We hebben 2,5 moeten wachten op de bezorging. Toen wij na 2 uur belde wanneer we de pizza’s kwamen konden ze hier geen antwoord op geven. Half uur daarnaar waren de pizzas bezorgd. De bodem was slap, orientale wel rijk belegd, margarita geen smaak.
25 nov 2022 om 20:50 Al ruim 2 uur aan het wachten en nog steeds geen eten ontvangen, absoluut niet voor herhaling vatbaar!
25 nov 2022 om 20:33 2 uur gewacht op zeer matige pizza.
25 nov 2022 om 20:31 Meer dan 2 uur moeten wachten op een pizza, nooit meer!
24 nov 2022 om 20:21 Heerlijke pizza, krokante bodem, niet vet! Ik kon oer punt eten zonder dat alles er af gleed. Extra gekozen toppings zaten op de pizza. Bezorging keurig volgens aangegeven tijd.
23 nov 2022 om 6:40 Erg lekker! Snel bezorgd, goede topping en erg lekker krokante bodem. Zeker voor herhaling vatbaar :)
17 nov 2022 om 22:48 Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorger.
16 okt 2022 om 23:25 20 minuten op zondag wel laat besteld 21u was het hier alsnog netjes! En goeie pizza, kon iets heter.
16 okt 2022 om 20:54 1 uur en 20 minuten wachten op twee, niet meer dan gemiddelde pizza’s: dat doen we nooit meer. 20 tot 40 minuten werd aangegeven. Gebeld. Geen excuus of uitleg. Waardeloos.
10 okt 2022 om 11:29 Bezorging was op de aangegeven tijd, Het eten was nog warm. De bijgeleverde rucola was vers. Tortellini della casa: goed. Pizza dolce sospiro: veel parmaham, weinig tomaten, taaie bodem. De pizza was te zout, zelfs zonder de bijgeleverde kaas.